STUDIO AKROTIRIINSULA EVIA

PLECARI CU AUTOCARUL IN FIECARE MIERCURI  DIN BRASOV – SINAIA – CAMPINA – PLOIESTI

PLECARI CU MICROBUZ (20 LOCURI) IN FIECARE MIERCURI DIN SIBIU – RM VALCEA – PITESTI

 

 

Ziua 1. CATRE GRECIA…

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 19:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor si plecare la ora 20:00. Se va urma traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Promachonas –Salonic - Larisa - Glifa(ferry) - Agiokampos - Pefki.

Ziua 2. INSULA EVIA

In cursul diminetii vom ajunge in statiunea Pefki. Dupa ora 14.00 se va efectua cazarea la Studio Akrotiri ***.

Ziua 3 – 8. INSULA EVIA                                                                                                                            

In aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii, sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:

* Excursie la Atena: Va invitam sa descoperiti capitala Greciei, Atena, printr-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului Acropole - bijuterie a arhitecturii antice, o plimbare prin orasul vechi si o scurta oprire la Termopile.

* Excursie la Delfi: Va invitam sa patrundeti in lumea legendara a oracolului de la Delphi - o comoara istorica a Muntelui Parnasos (un simbol al poeziei, locul unde stateau muzele in mitologie), centrul civilizatiei elene si cultului lui Apollo (zeul soarelui si protectorul artelor). Aici venea toata lumea sa asculte predictiile oracolului. "Centrul pamantului", indicat de Zeus ca "centru al lumii" care pana si astazi mai indeplineste dorintele calatorilor. Aici s - au desfasurat celebrele Jocuri Pythian, festivalurile de teatru in onoarea victoriei lui Apollo asupra sarpelui Python.

* Excursie la Meteora: Va invitam sa descoperiti aceste veritabile muzee bizantine, situate “intre cer si pamant” (meteore), in varful unor stanci gigantice, in forma de turnuri, unice in Europa. Trecerea prin orasele Larissa si Kalambaka, precum si vizitarea a doua manastiri va va imbogati spiritual si cultural.

* Seara greceasca: Va invitam sa participati la un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si mai mult decat atat veti putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki, zorba

* Turul insulei cu autocarul: Va invitam sa descoperiti frumusetile insulei dar si cel mai important punct turistic aflat in localitatea Prokopi, Manastrirea Sfantului Ioan Rusu, cea mai mare statiune balneara din Grecia, Loutra Edipso, Muzeul scoicii, satele traditionale datand din sec XIX-lea si frumosul promotoriu Artemision.

Ziua 9. CATRE ROMANIA…

Dimineata se vor elibera camerele la ora 9.00, iar apoi se va profita de un program liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza in jurul orei 15:00 va veti imbarca in vederea deplasarii pe traseul Pefki – Agiokampos – Glifa- Larisa - Salonic- Promachonas - Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.

Ziua 10. DIN NOU ACASA!!!

In cursul diminetii, in functie de trafic, in jurul orei 8:00, vom sosi in Bucuresti.

 

STUDIO AKROTIRI *** Localizat la cativa pasi de malul marii si in centrul statiuni Pefki – Studio Akrotiri, este alegerea ideala pentru vacanta dvs, fiind inconjurat de numeroase taverne, cafenele, baruri si supermarketuri. Dotari: Grup sanitar cu dus; Chicineta complet utilata; Hota; Frigider; TV; Balcon; AC inclus in pret; Facilitati: Caffe bar; Internet Wi/Fi, prosoape. Nu se asigura curetenie pe perioada sejurului, si nici consumabile.

 

Unitate in sistem self-catering (autogospodarire)!

Tarifele sunt valabile pentru 7 nopti cazare!

PLECARI

LOC IN DUBLA STANDARD

Tarif special  -30%

pana la 31.05.2014

21.05; 28.05

130 €

91 €

04.06; 11.06; 17.09 

158 €

111 €

18.06; 25.06; 10.09

178 €

125 €

02.07; 27.08; 03.09 

198 €

139 €

09.07; 16.07; 23.07; 30.07; 06.08; 13.08; 20.08

238 €

167 €

Supliment transport autocar din Bucuresti 70 €/pers.

Intrarea la cazare pentru individuali se face in fiecare JOI.

Pentru loc in TRIPLA reducere 5 € /pers. din tariful de loc in Dubla.

Pentru loc in DUBLA + Extra Bed reducere 10 € /pers. din tariful de loc in Dubla

Pentru sejur 14 nopti se achita supliment transport autocar 90 €/pers

 

TARIFUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE:

PACHET INDIVIDUAL

PACHET AUTOCAR

 

- 7 nopti cazare

- Asistenta turistica pe perioada sejurului

- transport cu autocar clasificat 3*

(se adauga la tarif)

- 7 nopti cazare

- Asistenta turistica pe perioada sejurului

Bilet ferry boat Glifa – Agiokampos 10 €/ persoana (se achita la autocar)

Taxele de intrare la obiectivele turistice, Alte taxe si cheltuieli personale

Asigurare medicala de calatorie

(aproximativ 20 lei/pers)

SUPLIMENT:

Camera single – 85 €

Demipensiune – 12 € /zi

(la cerere; se serveste la o taverna din statiune)

Loc in prima jumatate a autocarului 5 €/pers

REDUCERI:

-        Copil 0-11,99 ani gratuit, achita 55 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti).

-        Al doilea copil 0-11,99 ani achita 75% din tariful de adult (cazat in camera cu 2 adulti)

-        Copil 12 -17,99 ani achita 75 % din tariful de adult (cazat in camera cu 2 adulti)

Reducere 5 €/pers locuri ultima bancheta in autocar.

 

REDUCERI PENTRU INSCRIERI TIMPURII:

- TARIF SPECIAL – reducere 30% (valabil din 01.04.2014)

(se aplica in cazul achitarii unui avans de 50% la inscriere si diferenta pana la 31.05.2014)

BONUS! Turistii vor beneficia GRATUIT de locuri in prima jumatate a autocarului pentru plata integrala a transportului la inscriere!

ACESTE REDUCERI SE APLICA LA TARIFUL STANDARD!!!

LA TARIFELE IN LEI TRANSPORTUL ESTE INCLUS SI PENTRU ACESTE PLECARI NU SE APLICA REDUCERI!!!

Pentru rezervarile facute in perioadele de reduceri NU SE PERMIT ANULARI/MODIFICARI. Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente.

 

TRANSFERURI DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Ora

Tarif

 

Orasul

Locul de intalnire

Ora

Tarif

SUCEAVA

Hotel Bucovina

11.00

40 €

 

DEVA

Mc Donald’s Gara

10.15

35 €

PIATRA NEAMT

Hotel Central

13.00

35 €

 

SIBIU

Motel Petrom-Pod Cibin

12.15

25 €

IASI

Mc Donald’s Gara

11:00

40 €

 

MEDIAS

Autogara

12.30

30 €

ROMAN

Gara

12:30

30 €

 

SIGHISOARA

Magazinul Sigma

13.15

30 €

BACAU

Parcarea Stadionului Municipal

14.00

30 €

 

BRASOV

Mc Donald’s Calea Bucuresti

15.00

25 €

FOCSANI

Parcarea Stadionului Milcovul

16.30

25 €

 

SINAIA

Gara

16.15

20 €

BUZAU

Mc Donald’s Unirea

17.30

20 €

 

CAMPINA

Banesti –avion

17.15

15 €

GALATI

Mc Donald’s

14.00

20 €

 

PLOIESTI

Petrom - Metro

18.00

12 €

BRAILA

Hotel Traian

15.00

20 €

 

RM VALCEA

Sala Sporturilor

16.00

18 €

CRAIOVA

Autogara Nord

14.30

22 €

 

PITESTI

Mc Donald’s Gara

17.15

12 €

SLATINA

Autogara

15.30

18 €

 

BUCURESTI

Academia Militara Romana

19.30

-

*Imbarcarea din orasele Brasov, Sinaia, Campina,Ploiesti/Sibiu,Rm Valcea, Pitesti este contra-cost, vezi tabel tarife transferuri.

Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita. Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus, midibus sau autocar, in functie de marimea grupului !

 

1.       Detalii avans/plata In momentul rezervarii pachetului de servicii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare. In cazul ofertelor de tip early booking / last minute, rezervarea se va face conform ofertei, fara drept de retragere.

Plata se poate efectua in euro sau in lei la cursul BNR din data realizarii platii + 2% coeficient de risc valutar.

2.       Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup/reprezentantul agentiei la imbarcare, conform diagramei de imbarcare. In cazul in care exista mai multe autocare pe aceeasi destinatie, diagramele vor fi refacute in functie de punctele de debarcare necesare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). Din aceasta cauza locurile solicitate/rezervate de dumneavoastra pot fi modificate de catre Agentia Tour-operatoare.

3.       Punctele de frontiera. La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului sau cartea de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de indentitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului. Nu este permisa traversarea frontierei cu vechiul buletin de identitate (documentul de identitate anterior emiterii cărtii de identitate) sau cu certificatul de nastere.

Agentia Tour-operatoare nu raspunde în niciun mod fată de turist in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a permite acestuia accesul pe teritoriul statului de destinatie ori de tranzit sau în situatia în care aceleasi autorităti refuză turistului parasirea teritoriului statului în cauză.

4.       Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de parinti, trebuie sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru orice alte informatii cat mai actualizate cu data plecării va rugam să accesati www.politiadefrontiera.ro .

5.       Alte nationalitati: Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana, sunt obligati sa se informeze si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara unde vor sa calatoreasca (si tarile de tranzit).

6.       Clasificarea unitatilor de cazare: La semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, turistului/beneficiarului sau reprezentantului acestuia i-a fost adus la cunostintă faptul că, în momentul de fata nu exista in tările de destinatie ale Agentiei Tour-operatoare un sistem unic de clasificare a unitatilor de cazare, fiecare tara practicând un sistem propriu de clasificare. In consecintă nu se poate compara în detaliu clasificarea hotelurilor/studiourilor si/sau vilelor turistice de aceeasi categorie din tari diferite. La unitatile de cazare unde nu sunt specificate suplimente pentru alte tipuri de camere, acestea se acorda in ordinea inscrierilor in agentie.

Pentru mai multe detalii se poate consulta catalogul Agentiei Tour-operatoare cu privire la clasificarea unitatilor de cazare contractate de Agentie in functie de locatie, conditii si servicii oferite etc.. Toate studiourile contractate de Agentia Tour-operatoare pe teritoriul Greciei sunt in sistem de autogospodarire (self catering).

7.       Cazarea /eliberarea camerelor Cazarea turistilor individuali cat si cei ce sosesc cu autocarul, se va face incepand cu ora 14:00 (in functie de disponibilitate), iar eliberarea camerelor se va face in ziua plecare la ora 09:00. Pentru eventualele daune , fiecare calator raspunde material. Daca turistul paraseste camera inainte de sfarsitul sejurului, Agentia Tour-operatoare nu ramburseaza contravaloarea zilelor ramase din sejur.

8.       Schimbarea de serii Agentia recomanda turistilor ce urmeaza sa plece din sejur, urmatoarele:

·                                              sa nu mai utilizeze camerele dupa eliberarea acestora;

·                                              Pana la plecarea cu autocarul puteti lasa bagajele in receptie / locul stabilit de proprietar;

·                                              Puteti profita in timpul asteptarii plecarii cu autocarul de o plimbare, baie sau ultime cumparaturi.

9.       Reclamatii: Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare sau orice alte nelamuriri legate de desfasurarea programului ce vor fi constatate de către turist la fata locului se vor face în scris direct la agentiile / reprezentantii agentiilor partenere locale din statiune.

10.    Excursiile optionale: Datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia partenera locala. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se vor face direct in statiune, Agentia Tour-operatoare nefiind implicata în niciun mod in organizarea sau buna desfasurare a acestora. Trebuie stiut ca pentru realizarea acestor excursii optionale sunt necesare grupuri minime de persoane, in functie de fiecare program in parte.

11.    Bunurile pierdute/furate: Agentia Tour-operatoare nu raspunde pentru bunurile pierdute / furate ale turistilor pe toata durata desfasurarii programului turistic.

12.    Mijloacele de transport: Toate mijloacele de transport utilizate de către Agentia Tour-operatoare prezintă caracteristicile necesare, conform legislatiei în vigoare, pentru a fi destinate transportului international de persoane, având clasificarea cerută de lege. In cazul in care grupul format va avea un numar mai mic de turisti decat cel necesar asigurarii transportului cu autocarul, agentia Tour-operatoare va oferii un mijloc de transport conform cu numarul de persoane(minibus, microbus), respectand normele in vigoare referitoare la categoria/clasificarea mijlocului de transport în cauză.

13.    Transferurile din tara:

In cazul transferurilor din tara, acestea se pot efectua in functie de numarul de persoane cu: autoturism, minibus, microbus sau autocar, locurile nefiind cele de pe diagrama finală de imbarcare ci aleatorii.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul comunicat in informare cu cel putin 30 de minute inainte si sa contacteze conducatorul auto cu cel putin 1 ora inainte de plecare, deoarece pot aparea decalaje din cauze obiective si independente de agentia Tour-operatoare;

14.    Reguli privind trasportului cu autocarele agentiei: Daca optati pentru calatoria cu unul dintre autocarele agentiei noastre va rugam sa tineti cont de urmatoarele :

·                      Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de plecare;

·                      Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore.

·                      Pesoana de contact pentru imbarcare se va contacta cu maxim 2 ore inainte de ora anuntata pentru imbarcare.

·                      Pentru destinatiile: Riviera Olimpului, insula Thassos si Halkidiki turstii vor fi insotiti pe parcursul calatoriei de catre conducatorii auto.

15.    Transportul personal: Daca optati pentru a calatorii cu autoturismul personal trebuie sa tineti cont de urmatoarele reguli:

·                      Documentele obligatorii ce nu trebuie sa lipseasca conducatorului auto sunt: permisul de conducere, asigurarea de raspundere civila, Cartea Verde, certificatul de inmatriculare al automobilului si procura notariala in cazul in care nu este proprietarul masinii.

·                      Este interzis pentru copiii de pana in 3 ani sa calatoreasca pe scaunul din fata al autovehiculului

·                      Centura de siguranta este obligatorie atat pentru pasagerii din fata cat si pentru cei din spate

·                      Utilizarea sau detinerea sistemelor anti-radar sau de detectare a radarului pe drumurile publice este interzisa prin lege.

16.    Asigurarea calatoriei: Va recomandam sa incheiati asigurarea medicala pentru orice calatorie in strainatate. Totodata va sugeram ca la achizitionarea unui pachet turistic sa incheiati asigurarea storno pentru a evita eventualele neplaceri privind retragerea sau anularea calatoriei.

17.    Agentia tour-operatoare nu asigura partaje pe cursele charter.

 


Oferte litoral Pitesti online